10.2.2015

Sisustuselementti korkeaan tilaan

Olohuoneen päätyseinälle meillä on tulossa televisio, kuten niin monessa muussakin suomalaisessa kodissa. Sisustussuunnittelijamme ehdotti, että televisiosta voitaisiin tehdä suurempi elementti, rakentamalla taustalle ulos tuotu taso. Elementin taustalle voisi LED-valoista tehdä epäsuoran valaistuksen, jolloin elementti toimisi myös yksinään. Olohuoneen päätyseinä on korkea, joten elementillä on tavoitteena tehdä seinästä näyttävä mutta tasapainoinen. Alkuperäisenä ajatuksena on tehdä elementistä musta, mikä sopii myös keittiöön tulevaan mustaan seinustaan. Televisio myös hukkuu seinään nätisti. Alla muutamia havainnollistavia kuvia ideasta.


Tarkempi toteutus on vielä mietinnässä. Muun muassa television kiinnitys ja kaiuttimien ja muiden laitteiden sijoitus eivät ole selvillä. Varmasti laitan sitten tarkempia kuvia toteutuksista.

Muista osallistua ASTA-messujen lippuarvontaan täällä.

Kuvat Pinterest

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva idea!! Innolla odotan valmista lopputulosta. Meillä olohuoneen korkea seinä on ikkunaa, muuten olisin voinut lainata ideaa meillekin :)

    VastaaPoista
  2. Meillä on yksi seinä ikkunaa ja toinen sitten eheää pintaa, kolmannella seinustalla taas portaat. Tämä pääty seinä näkyy suoraan ulko-ovelle, joten jokin näyttävä juttu siihen oli hyvä saada. Kaikki kiitos ideasta sisustussuunnittelijallemme Marika Piekkalalle :)

    VastaaPoista