6.2.2015

Blogi Facebookissa, ASTA-messut ja arvonta

Moni taitaa seurata blogeja myös Facebookin kautta, joten päätimme ottaa askeleen siihen suuntaan ja luoda blogille myös Facebookiin sivut: https://www.facebook.com/casa23blogi. Facebookiin tulee uusimmat päivitykset sekä mahdollisesti jotain muuta lisämateriaalia. Käykäähän siis tykkäämässä!

Ensi viikon lopulla 13.-15.2.2015 järjestetään ASTA Rakentaja -messut Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Messut ovat loistava tapahtuma omaa kotia rakentaville ja remontoiville, sekä tietysti myös ammattilaisille. Siellä on mahdollista vierailla eri valmistajien pisteillä kyselemässä lisätietoa heidän tuotteistaan ja palveluistaan, sekä löytää uusia valmistajia tai jopa sellaisia ratkaisuja, joita ei ole edes tullut ajatelleeksi. Mielenkiintoinen piste on myös TAMK:n TuoteTalo, jossa voi tutustua erilaisiin pinta- ja julkisivumateriaaleihin aidossa kontekstissa. Samaan aikaan järjestetään myös Sisustus 2015 -messut, joihin pääsee samalla lipulla.
Nyt onkin aika blogin ensimmäiselle arvonnalle! Arvomme kolme lippupakettia (2kpl päivälippuja) ensi viikon messuille! Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tätä postausta keskiviikkoon 11.2. mennessä. Torstaina suoritamme arvonnan ja ilmoitamme voittajille. Jätäthän myös yhteystietosi kommenttiin, jotta tavoitamme sinut nopeasti ja saat messulippusi ajoissa.

EDIT: ARVONTA PÄÄTTYNYT

Jos haluat kasvattaa voittomahdollisuuksiasi, toimi seuraavasti:
1. arpa: Jätä kommentti tähän postaukseen.
2. arpa: Tykkää blogin Facebook-sivusta.
3. arpa: Liity blogin viralliseksi lukijaksi
Ilmoitathan kommentissasi monellako arvalla olet mukana.
Olemme mukana messuilla joka päivä yhteistyökumppanimme SKR:n pisteellä. Jos olette tulossa messuille, tulkaa ihmeessa moikkaamaan meitä!

Arvonta järjestetty yhteistyössä SKR-koti.

2 kommenttia:

  1. Mukana kahdella arvalla :) Nyt pitää kyllä myöntää tyhmyyteni, mutta miten liitytään "viralliseksi" lukijaksi? Siis osaisin kyllä, jos tuossa sivupalkissa olisi se sellainen kenttä josta se onnistuu, mutta mistä muualta?

    VastaaPoista
  2. Hienoa! Lisäsin lukijalistan sivupalkkiin, olin sen jossain vaiheessa ilmeisesti ehtinyt sieltä poistaa.

    VastaaPoista