13.2.2015

Musta allas keittiöön

Kuten keittiöfiilistelyissa kerroin, meille on tulossa mustat kaapistot seinustoille, jonne myös allas sijoittuu. Tavoitteena on yhtenäinen musta keittiökokonaisuus, joten luonnollisesti musta allas istuu tähän erinomaisesti. Muistan jo asuntomessuilla ihailleeni mustaa, mattapintaista allasta, ja nyt omaan keittiöön sellainen on tietysti saatava. 
Meille on tulossa Stalan valikoimasta on musta komposiittiallas. Mattapintainen musta allas näyttää todella hyvältä. Erityisesti meidän kokonaisuuteemme emme edes harkinneet perinteistä teräsallasta. Komposiitti on erittäin kestävää materiaalia, kun pääraaka-aineena on kvartsi. Materiaali kestää hyvin sekä kuumuutta että kulutusta. Ja mikä parasta, musta on todella armollinen väri.
Stalan Combo-altaisiin on saatavilla myös mahtavia lisäosia, kuten ruostumattomasta teräksestä valmistettu valutusritilä, joka silikonireunojensa ansiosta asettuu altaan syvennykseen loistavasti, sekä leikkuulauta, joka on valmistettu karkaistusta lasista. Lisäosien ansiosta ruuanvalmistus on entistä mukavampaa.
 Tummalla taustalla ja mustalla hanalla viimeistelty kokonaisuus on hyvin moderni ja tyylikäs.

Yhteistyössä: Stala


4 kommenttia:

 1. Meille on tulossa tuo sama allas, se on kaunis! Vielä kun löytäisin vaan sopivan mustan hanan, joka kelpaisi viranomaisillekin... :-P

  VastaaPoista
 2. Varmasti hyvä valinta! Me myös valitsimme tämän altaan ensimmäisessä keittiösuunnittelussa, vielä kun löytäisi sen tumman hanan... :) Milloin teillä on tarkoitus aloittaa rakentaminen?
  Jään seuraamaan blogiasi... :)

  Tervetuloa tutustumaan blogiini, joka on vielä aivan alkutekijöissään. Hiljaa hyvä tulee... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ollaan edetty hitaasti tässä projektin alussa, mutta tällä viikolla olisi tarkoitus kaataa puita tontilla ja lumien sulettua alkaa maanrakennus. Sitten alkaa oikeasti tapahtua ja vauhdilla.

   Teidän projekti näyttää hyvältä!

   Poista