29.8.2014

Vielä sisustusajatuksia asuntomessuilta

Asuntomessuista on jo ollut paljon juttuja, mutta tässä vielä omaan mieleeni jääneitä sisustusideoita kuvien muodossa.

Leveää lankkua makuuhuoneessa sängynpäädyssä tuomassa pehmeää tunnelmaa. Meille ei kuitenkaan ole tulossa näin romanttista sisustusta. / Leveä, tumma seinälaatta näyttää tyylikkäältä kylpyhuoneessa. Laattaan sopiva tumman harmaa valokatkaisija on tyylikäs.


Ruokapöytä korkeassa tilassa on näyttävä. Kattauksen kanssa näkymä yläkerrasta on kaunis. 
Betonipöytä on upea, mutta mies taitaa olla eri mieltä. / Ruokapöydän päällä roikkuvat valaisimet viimeistelevät ryhmän.


Rennot divaanit ja nojatuolit, joihin on ihana rentoutua illalla pitkän päivän jälkeen. Tumman harmaa väri näyttää samalla houkuttelevalta, mutta skarpilta.


Korkeita ikkunoita olohuoneessa. Valoa tulvii sisään erityisesti kesällä.
Tässä tilassa on todella pitkät verhot pehmentämässä tunnelmaa. / Korkeat, valkoiset seinät vaativat näyttävää taidetta, jotta tilasta ei tule liian kolkko.


Ihanan utuinen, vaalean beige seinä, jossa oli myös hieno struktuuri. / Vaatehuone on reilun kokoinen ja säilytysratkaisut vaikuttavat toimivilta. Riittävästi tankotilaa.


Näistä ajatuksista poimimme vinkkejä sisustuksen suunnitteluun. Vielä on vaikea hahmottaa kokonaisuuksia. Suunnittelu onkin ihanaa, kun saa pyöritellä erilaisia vaihtoehtoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti