26.8.2014

Työtilan sisustusvalinnat - pihistä tai panosta

Uuden kodin suunnittelussa on ihanaa pyöritellä ideoita myös sisustuksesta. Meille on tulossa alakertaan työhuone sekä vierashuone, johon tulee myös toinen työpiste etätyöskentelyä varten. Yhdistetyn vierashuone-työpisteen sisustus on pyörinyt mielessä viime aikoina, sillä huoneeseen ei varsinaisesti ole huonekaluja valmiina ollenkaan. Tykkään itse lukea muista blogeista pihistä-panosta-vertailuja, joten mietin sisustusta tältä kannalta myös tähän tilaan.

Aloitetaan panosta-valinnoilla, sillä aina olisi mahtavaa päästä valitsemaan unelmoimansa huonekalut ja tarvikkeet. Näistäkään mikään ei kuitenkaan olisi yksittäisenä tuotteena saavuttamattomissa. Kaikki tuotteet taitavat olla jo jonkinlaisessa klassikkoasemassa, joten hankinta tulisi kyllä kestämään aikaa.


Pihistä-puolella monet huonekaluista valikoitui Ikean valikoimasta viime viikolla postiluukusta tipahtaneen uuden katalogin innoittamana. Myös Elloksen ja Kodin1:sen Anno-mallistoista löytyi paljon omaa silmää miellyttäviä kalusteita ja tekstiileitäLuultavasti meidän valintamme tulee olemaan sekoitus kummastakin kollaasista. Kun toisiin juttuihin panostetaan ja toisissa pihistetään, tasapaino säilyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti