10.12.2014

Unelmien sisustus: Työtila ja vierashuone

Unelmien sisustus -sarjan toisena huoneena käsittelyyn pääsee alakerran työtila, joka toimii myös vierashuoneena. Tämä huone on sisäänkäynnin jälkeen heti oikealla ja käynti huoneeseen on pienestä aulasta. Huone on kuitenkin omassa rauhassaan eikä sinne juurikaan näy muista tiloista. Huoneen tarkoituksena on toimia työtilana etäpäiviä varten sekä vierashuoneena.


Työtilassa ei tule olemaan kiinteää tietokonetta, vaan tarvittaessa tilaa voi käyttää läppärillä työskentelyyn tai muuhun työtilaa vaativaan toimintaan. Tyopisteen pitää olla sellainen, että siinä voi todella työskennellä täyden työpäivän verran, joten tuolin on oltava mukava. Jonkinlainen nojatuoli työtuolina olisi haaveissa, mutta pitää varmistaa, että tuoli on sopivan korkuinen työpöytään nähden. Työpiste vaatii myös muut asiaankuuluvat tarvikkeet, kuten valaisimen, seinäkellon ja paperikorin. Kelloissa on mielestäni jotain kiehtovaa ja haluan, että kello on aina helposti nähtävillä. Itselläni onkin yleensä aina rannekello, en osaa katsoa aikaa kännykästä.

1. Lundia Soihtu pöytävalaisin, 2. Menu Steel Clock seinäkello, 3. Menu Wire paperikori, 4. Magis First työpöytä, 5. Valanti Juhla tuoli

Huoneeseen on tarkoitus sijoittaa yhdelle seinälle koko seinän mittainen kaapisto liukuovilla.  Olisi kiva, jos liukuovetkin voisivat olla sisustukselliset, eikä vain perinteiset peiliovet. Vierasmajoitusta varten vuodesohva on kätevä. Sohvan pitää kuitenkin olla keveän näköinen, jottei pieni huone tule liian ahtaaksi. Mattona toimisi joku simppeli, mustavalkoinen matto. Mattojen hankinta jää kyllä varmasti ihan viimeiseksi, sillä en oikein osaa innostua matoista, eikä meillä ole ollut käytössäkään kuin yksi pakollinen matto olohuoneessa. Pitää ensin nähdä huonekalut tilassa lattian kanssa, jotta näkee, millainen matto tilaan voisi sopia.

6. Presotto Italia Spa Split vaatekaappi, 7. Unfurl vuodesohva, 8. Pappelina Lisa matto

Miltä näyttää?

2 kommenttia:

  1. Näyttää erittäin hyvältä ja selkeältä! Ihailin erityisesti kelloa ja mattoa :) Se tuli vaan mieleeni, että kannattaa ehdottomasti valita tukeva vuodesohva ja varata varastoon siihen päälle jonkinsortin petari. Tämä siis jos haluaa sohvalle jonkun nukkumaan enemmän kuin kerran ;) liian pehmeät, johonkin suuntaan viettävät tai nitisevät vuodesohvat ovat aivan kauheita ja itse saan jo yhdessä yössä selän niin jumiin viikoksi, että mielummin jätän yövierailun väliin jos tiedän makuupaikan huonoksi. Ja tiedän, etten ole ainut näin nirso :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo onkin aivan totta, pitää arvioida sohvan ominaisuuksia myös vuoteena.

      Poista