8.12.2014

Tapettihaaveita

Suurin osa seinistämme tullaan varmasti maalaamaan, mutta ehkä joihinkin huoneisiin sopisi tehosteeksi myös tapetti. Nykyisin on niin paljon upeita tapetteja, että niitä on mukava myös ihailla muuten vain. Tässä muutamia omia suosikkejani, jotka viimeistelisivät kokonaisuuden.

Graafinen, musta-valkoinen tapetti sopisi hyvin erimerkiksi työhuoneeseen.

Ferm Living Herringbone Wallpaper 167, Marimekko Oodi, Cole & Sons Woods
Makuuhuoneessa toimisi tummansävyinen tapetti.

Erica Wakerly Block, Lavmi Afternoon Tea, Marimekko Megaruutu
Valkoinen tapetti struktuurikuviolla voisi olla hyvä vaihtoehto avaraan olohuoneeseen.

Graham & Brown Checker White, Pip Shanghai Bows, Koziel White Brick

Onko teillä jotain suosikkitapetteja?

Kuvat Tapettikauppa.net ja Seinäruusu.fi

6 kommenttia:

 1. Tosi ihana blogi sinulla! Ja todella kivalta vaikuttaa teidän suunnitelmat! Me vasta ihan alkutekijöissä teihin verrattuna, vaikka toiveena olisikin päästä ensi kesän alussa rakentamaan. Kiva seurata teidän projektin etenemistä, hyvältä näyttää! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista, mukavaa että pidät!

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää! Meillä on aika samoja haaveita, näistä ainakin tuo woods on meille tulossa, haluan sen vaikka se onkin jo aika "nähty". Muutkin tehostetapetit tulee olemaan musta-valkoisia :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Woods on hieno. Mun mielestä siinä on kunnon klassikko, jos kaiken näkemisen jälkeen vielä tykkää, eikä ala kyllästyttää.

   Poista
 4. Cole&Sons Woods on myös täällä lemppari. Olen sovitellut sitä mielessäni lähes joka talon nurkkaan. Vessan seiniä myöten. Vielä se ei ole löytänyt paikkaansa. Ja toisaalta kun sitä näkee niin paljon..., mutta onko silläkään väliä jos itse siitä tykkää :) Marika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos jostain haaveilee ja sen vielä saa hankittua, tulee se kyllä tuomaan iloa vielä pitkään eikä menetä viehätystään. Ei sillä silloin ole väliä, onko se tapetti muillakin vaikka siellä veskissa :)

   Poista