29.12.2014

Piipahdus Habitatissa

Joulupyhien jälkeen pääsin ensimmäistä kertaa käymään Helsingissä jonkin aikaa sitten avatussa Habitatissa. Odotinkin jo vierailua, sillä Habitat on yksi hyvä vaihtoehto tuleville hankinnoille. Halusin päästä kokeilemaan ja näkemään tuotteet paikan päällä, sillä toivoin niiden olevan hieman Ikean perusvalikoimaa laadukkaampia. Onneksi ei tarvinnut pettyä, kalusteet tuntuivat oikein jämäköiltä ja yksityiskohdat olivat mietittyjä.
Liikkeessä on tehty toimivia esillepanoja ja yhdistelty huonekaluja kokonaisuuksiksi. Ruokapöydät, sohvat ja kirjahyllyt olivat omia suosikkejani, niissä erityisesti näkyi viimeistely ja hyvät materiaalit. 
Valikoimassa oli myös tosi kivoja, yksinkertaisia lautasia ja laseja sekä muita keittiötarvikkeita ja -tekstiilejä. Esimerkiksi neliön malliset lautaset näyttivät hyvältä kattauksessa pellavalautasliinojen kanssa.
Valaisinosastolla oli monia mielenkiintoisia valaisimia eri käyttötarkoituksiin. Itse tykkäsin kovasti tästä useammasta pienestä lasikuvusta koostuvasta, roikkuvasta kattovalaisimesta. Myös pientavarapuolella oli paljon kivoja juttuja esimerkiksi työpisteelle.

Onko teillä kokemusta Habitatin huonekaluista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti