1.3.2015

Unelmien sisustus: Ruokailutila

Voisi olla hyvä aika jatkaa vielä vähän unelmien sisustus -sarjaa ruokailutilan osalta. Aiemmat postaukset löytyy Unelmien sisustus -tägin alta. 

Ruokailutilan sisustus on tuottanut minulle eniten päänvaivaa, en oikein tiedä miten tilan toteuttaisi parhaiten. Toiveissa on kevyt mutta tukeva ruokapöytä, johon mahtuisi 8 henkeä pöydän sivuille istumaan. Pöytä voi olla malliltaan jatkettava, arkikäytössä kun emme näin isoa pöytää tarvitse. Pöydän jalat pitäisi olla sijoitettuna fiksusti niin, ettei ne ole täyspitkänäkään käytettynä kenenkään polvien tiellä.

Tuolien kriteerit taas ovat seuraavat: Moderni ja yksinkertainen ulkonäkö. Mukava istuinosa, jossa jaksaa istua pidempäänkin seurustellessa. Keskikorkea selkänoja. Ei toisiinsa kolisevia, kylmiä metallijalkoja. Tuolien pitää asettua siististi pöydän alle. Tuolit on myös pakko käydä koeistumassa. Ykkösvaihtoehtona tuoleissa meillä oli Kartellin Dr. Yes, josta kirjoitin aiemmin. Koeistunnan tuloksena minulla ei kuitenkaan ylettyneet jalat maahan istuessani, koska istuinosa kippaa vähän taaksepäin.

Tässä alla muutama erilainen kombo, joita kaikkia voisin ajatella meille. Ensimmäisen kombon tyyli on lähimpänä meidän tyyliämme, mutta tykkään näistä kaikista yhdistelmistä kovasti.
BoConcept Lausanne tuoliBoConcept Ottawa pöytäBoConcept Pine Cone valaisin
Muuto Fiber tuoli, BoConcept Milano pöytä, Caravaggio P3 valaisin
Ikea Stockholm tuoli, Ikea Stockholm pöytä, Menu Leonard valaisin
Mikä on teidän suosikkinne?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti