6.3.2015

Fenix NTM-nanomateriaali Del Tongo keittiöltä

Tärkein syy, miksi kiinnostuimme eilisessä postauksessa näkyneestä Del Tongo -keittiöstä, oli heidän uusi Fenix NTM nanomateriaalinsa. Lupailin jo aiemmin kommenteissa kertoa lisää tästä innovatiivisesta materiaalista.

Ensimmäinen asia, joka kiinnitti huomiomme, oli uskomattoman hieno, mattapintainen, pehmeä pinta. Pinta on koskettaessa erittäin mukava ja ilmeeltään hienostunut. Ja erittäin mattapintainen, valo heijastuu todella pehmeästi.Vaikka koskettaessa pintaan jää kosteista käsistä jälki, jälki haihtuu hetken kuluttua, eikä sormenjälkiä jää. 
Vaikka pinta on pehmeä, se ei kuitenkaan naarmuunnu helposti. Lämmön vaikutuksesta materiaali korjaa pienet naarmut ja lisäksi siihen on saatavilla erikoissieni, jolla mahdollisia jälkiä voi korjata. Materiaali on myös erittäin hygieeninen, eivätkä bakteerit juurikaan tartu siihen, joten siihen voi hyvin laskea myös elintarvikkeita.
Materiaali on erittäin helppo pitää puhtaana, se hylkii vettä ja on antistaattinen. Puhdistukseen voi käyttää myös tehokkaampia puhdistusaineita. Se kestää iskuja ja kuumuutta, joten lämpimiä astioita voi laskea tasolle. Suoraan uunista tai levyltä otettuja astioita ei kuitenkaan suositella laskemaan tasolle ilman suojaa.
Kokonaisuudessaan materiaali on erittäin hieno ja toimiva. Se tekee keittiöstä viimeistellyn näköisen ja istuttaa sen osaksi sisustusta. Värivaihtoehtoina on musta, harmaa ja valkoinen, jotka kaikki ovat intensiivisiä ja syviä sävyjä. Materiaalia voi käyttää ovissa, tasoissa ja välitilassa. Samasta materiaalista voi valita kalusteita myös muuhun säilytykseen.

Suosittelen tutustumaan materiaaliin ja, jos vain mahdollista, käymään katsomassa mallikeittiötä ja muita ratkaisuita maahantuojan Italodesignin myymälässä. 

5 kommenttia:

 1. Onpas mielenkiintoinen materiaali, josta en vielä tiennytkään, vaikka keittiöalalla työskentelenkin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, siksi tästä kiinnostuimmekin. Toivottavasti osoittautuu käytössäkin toimivaksi!

   Poista
 2. Onko antaa käyttäjäkokemusta nyt tuosta tasosta? Harkitsen itse samaa tasoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Valitettavasti rakennusprojektimme on viivästynyt eikä keittiötä ole vielä edes asennettu, joten en osaa sanoa käyttökokemuksia materiaalista vielä.

   Poista
 3. Onko antaa käyttäjäkokemusta nyt tuosta tasosta? Harkitsen itse samaa tasoa.

  VastaaPoista