5.3.2015

Meille tulee Del Tongo keittiö

Yksi iso päätös on nyt tehty: keittiötoimittaja on valittu! Meille tulee Del Tongon keittiö Fenix NTM -nanomateriaalista. Kuten aiemmin suunnittelimme, seinustasta tulee musta ja saarekkeesta valkoinen. Tasot, ovet, sivut ja välitila tulevat kaikki samasta materiaalista. Meidän keittiömme havainnekuvat ovat vielä työn alla, mutta esittelen ne teille heti kun saan ne käsiini. Tässä kuitenkin muutamia fiiliskuvia valitsemastamme materiaalista Fenixin sivuilta.
Meille keittiön toimittaa Italodesign.

6 kommenttia:

  1. Wau! Todella kauniilta näyttää! Ja kalliilta ;) ei varmaan ole hinnat minkään perustoimittajien tasolla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sanoisin että hintataso on perustoimittajan laadukkaampien mallistojen tasolla. Riippuu tietysti mitä ominaisuuksia keittiöön valitsee. Mutta se näkyy myös laadussa!

      Poista
  2. Täälläkin kiinnostaa tuo hintaluokka :) Itselleni nimittäin täysin tuntematon valmistaja, mutta todella upealta näyttää!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on italialainen valmistaja, tosiaan vasta tulossa meidän markkinoillemme. Varmasti edullisempiakin keittiöitä löytyy, mutta tässä oli kaikki yksityiskohdat mietitty niin hyvin, että hinta kohtaa kyllä laadun.

      Poista
  3. Moi
    me olemme harkinneet myös tuota, mutta meille toimittaja sanoi, että keittiötä ei saisi vetimettömänä. Miten teidän tapauksessa?
    -Sami RintaWillasta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Kyllä onnistuu vetimettömänä kuten kuvassakin. Se oli meillekin tärkeä kriteeri keittiötä valitessa. Kysele ihmeessä lisää maahantuojalta: Vesa vesa@skr-koti.fi 045- 888 9322. Italodesignin sivusto onkin tällä hetkellä työn alla.

      Poista