21.9.2014

Tilannekatsaus viikko 38

Projektin seuraamista helpottamaan ajattelin alkaa kirjoittaa pientä juttusarjaa, jossa viikon päätteeksi käydään lyhyesti läpi tilanne, missä mennään ja mitä viime aikoina on tapahtunut. Tapahtumista riippuen kirjoitan katsauksen viikon tai parin välein. Tässä nyt ensimmäisen kerran ajankohtaisia tapahtumia.Muutokset luonnoskuviin saimme viime viikon maanantaina. Arkkitehti oli oikein hyvin ottanut toiveemme huomioon. Talon kokonaispinta-ala kasvoi jonkun verran muutosten myötä. Nämä kuvat vaativat enää pientä viilaamista.


Tällä viikolla olemme jo saaneet ensimmäiset alustavat tarjoukset kuvien pohjalta. Odottelemme vielä vastausta parista paikasta, minkä jälkeen voimme tehdä tarkempia suunnitelmia. Kun tämä päätös on tehty, pääsemme suunnittelemaan paljon tarkemmin.


Tontilla ei ole vielä tapahtunut oikeastaan mitään. Saa nähdä, tehdäänkö tontilla jo alustavat työt ennen talven tuloa. Rakentaminen alkaa kuitenkin vasta keväällä lumen sulettua. Suunnitelmat on paras tehdä huolella ja hosumatta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti