6.9.2014

Klassisia käyttötavaroita

Parhaat asiat ovat sekä kauniita että toimivia. Hyvällä suunnittelulla on suuri merkitys tuotteiden käytettävyyteen. Kauniita käyttötavaroita on myös ihana pitää esillä. Meillä on muutamia omia suosikkejani, jotka ovat suurelta osin suomalaista designia. Nämä esittelemäni parhaat palat keskittyvät keittiöön.

Iittalan Sarpaneva on ollut pitkään toivelistallani ja nyt saimme sen lahjaksi. Odotan jo viileneviä iltoja, kun voin hauduttaa pataa tässä kauniissa astiassa. Pidän erityisesti tumman valuraudan ja puisen kahvan yhdistelmastä. Sisältä emaloitu pinta on helppo pitää puhtaana. Hackmann Touch huhmare on tyylikäs valurautainen työväline, joka toimii moitteettomasti. Alessin sitruspuristin ei ole tainnut päästä kuin kerran käyttöön, mutta täyttää tehtävänsä ja on ennen kaikkea erittäin hyvännäköinen.


Niin ikään uusi tulokas on Kitchen Aidin Artisan. Tämäkään ei vielä ole päässyt käyttöön, mutta ennustan meille useita yhteisiä vuosia. Valkoinen väri on tyylikäs ja teräskulho viimeistelee ulkonäön.Uusi laite on myös tämä yrttien kasvattamiseen tarkoitettu laite, joka säännöstelee veden ja valon kasveille. Erityisesti Iittalan tuotteita meillä on käytössä vähän joka tarkoituksessa. Tykkään todella paljon heidän pelkistetyistä, skandinaavisista tuotteista, jotka sopivat omaan makuuni niin astioiden kuin sisustuksenkin osalta. Eteisen pöydänkulmalla meillä on Sarpaneva Steel -lautanen, jossa on erilaisia rasioita arkisten tavaroiden säilytykseen. Tähän on helppo laskea avaimet ja korut, kun saapuu kotiin. Pienet rasiat myös pitävät tason vähän siistimpänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti