29.1.2015

Urakkasopimus kirjoitettu!

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Sopimuksemme valmistelu on tehty huolella syksyn ja talven aikana ja vihdoin alkuvuodesta kirjoitimme sopimuksen Suomen Koti Rakennuttajat SKR Oy:n kanssa. Kyseessä ei ole ihan perinteinen toimitusmalli, minkä vuoksi neuvotteluja on käyty pitkään ja hartaasti, mutta kerron siitä tarkemmin myöhemmin. Tässä vaiheessa voin todeta, että SKR hoitaa projektissamme projektinjohdon ja siihen liittyvät tehtävät, sekä kontaktoinnin muiden toimijoiden kanssa. Lisäksi kirjoitimme heidän kanssaan sopimuksen Weberin kivitalon vesikatevalmiista toimituksesta. Nyt on aika kääriä hihat ja ryhtyä todella hommiin! Ennen kevättä on vielä useita pieniä päätöksiä tehtävä, jotta maanrakennus päästään aloittamaan heti kun mahdollista.

Tämä tietää myös piristystä blogissa. Vihdoin päästään oikeasti asiaan ja kevään myötä seuraamaan projektin kulkua reaaliajassa! Päätöksistä tulee myös konkreettisempia, kinkkisissä tilanteissa pyydän teiltä kokeneemmilta sitten apua!

Suomen Koti Rakennuttajat SKR Oy

4 kommenttia:

 1. Vau, onnea! Varmasti mahtava fiilis kun asioita alkaa tapahtumaan ja unelmat konkretisoituu :) samaa odotellessa... Jos nyt ensin saataisi edes piirustukset valmiiksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt alkaa koko projekti tuntua konkreettisemmalta, kun suunnitelmista siirrytään toteutukseen. Mutta suunnittelutyö pitää tehdä huolella, jotta lopputulos on paras mahdollinen.

   Poista
 2. Onnea projektin eteenpäin nytkähtämisestä. Meillä vähän saman tyyppinen kuvio, että projektinjohto on ns. ulkoistettu ja näin ollen myös muiden kumppanien ja urakkatarjoajien kontaktointi ja kilpailutus. On ollut aika helppo tapa ainakin näin ensiraksaajille tehdä se noin.

  Ja meille myös tulee Weberin kivistä talo, mutta ihan kivi kerrallaan ostettuna, ei pakettina.

  Siitä se lähtee :) Marika / Kaksi Savua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä tämä tuntuu hyvältä ratkaisulta, palikoita projektissa on niin monia, eikä meillä ensikertalaisina ihan kaikki ole hallussa ilman hyvää kumppania.

   Poista