17.1.2015

Kartell Dr. YES

Olen pohdiskellut ruokailutilan tuoleja jonkin verran. Niiden pitäisi olla modernit ja kevyen näköiset. Tärkeää on myös, että tuoleissa on hyvä istua pidempään. Kolisevia, kylmiä metallijalkoja en kokemuksesta halua, vaikka ulkonäöltään ne ovat kivoja. Meille tulee pitkä ruokapöytä, jonka ympärillä on vakioasetuksena kuusi tuolia, joten toivoisin niiden menevän nätisti myös pöydän alle. Pöytääkään ei kyllä vielä ole valittu. Muita juttuja selaillessani törmäsin Kartellin Dr. YES -tuoleihin, jotka vaikuttavat erittäin mielenkiintoisilta.
Dr. YES -tuolin ovat suunnitelleet Philippe Starck sekä Eugene Quitlet. Sen nelikulmainen, mutta pehmeä muoto on moderni ja kevyt. Tuolit on valmistettu polypropylenistä, joten ne kestäisivät myös ulkona. Sisäpuolelta materiaali on mattapintainen ja pehmeä, ulkopuolelta ja jaloista kiiltävä. Tuolit ovat myös pinottavat.

Valkoinen väri olisi varmasti mieluisin. Valkoinen saattaa varmasti kulua ja tummua helposti., mutta onneksi materiaali olisi ainakin helppo pitää puhtaana. Tuoleja pitää tietysti päästä testaamaan, jotta tietää tarkemmin niiden mukavuuden ja käytettävyyden.

Onko kellään kokemusta näistä tuoleista?

1 kommentti:

 1. Hei,
  Keräilen linkkikokoelmaa raksablogeista
  http://koti7.blogspot.fi/p/suomalaisia-rakennusblogeja.html sivulle. Ajatuksena olisi että sieltä löytyisivät vaikka kaikki raksablogit, uudet ja vanhat. Kiva jos ehdit käydä linkittämässä oman blogisi listaan ja saa myös tuota sivua mainostaa että saadaan siitää mahdollisen "kattava".

  Mukava alkavaa vuotta,
  Karolina

  VastaaPoista