23.1.2015

Unelmien sisustus: Ruokailutilan ja keittiön valaisimet

Keittiö ja ruokailutila ovat yhtenäistä, avaraa tilaa, jolloin valintojen tulee toimia hyvin yhteen. Mielellää haluaisin valaisimiksi näihin tiloihin samantyyliset, yhteensopivat valaisimet. Saarekkeen ylle haluaisin kaksi samanlaista pientä, matalalla roikkuvaa valaisinta. Ruokapöydän päälle yksi suurempi valaisin toimisi parhaiten. Haasteena tulee olemaan korkea tila ruokapöydän kohdalla, sekä osittainen matalampi tila saarekkeen kohdalla. Yleisvalaistus tullaan toteuttamaan upotetuilla ratkaisuilla, joten valaisimen valaisutehon ei tarvitse olla huippuluokkaa. Jos saisin valita mitä vain, luultavasti päätyisin johonkin näistä pareista.
Artek A330S Golden Bell ja A331 Mehiläispesä

Tom Dixon Beat Light Tall ja Beat light Fat

Tom Dixon Mirror Ball 25cm ja 50cm

Lightyears Caravaggio P1 ja P3

Secto Design Secto 45cm ja Octo
Mikä pareista on sinun suosikkisi?

Aiemmat unelmien sisustukset löydät linkistä: makuuhuone, yläkerran aula, olohuone, vierashuone ja työtila sekä eteinen.

Kuvat: Finnish Design Shop


4 kommenttia:

 1. Hei,
  Tämä oli hyvä postaus.. kaiken muun keskellä pitäisi meilläkin nyt yhtäkkiä tietää myös lamput. Valaistussuunnitelmassa meillä on valokiskot joihin tarkoitus kytkeä lamppu-parit. Sinun kuviasi katsellessa mietin että secto-design on ollut vuosia haaveeni ja kuitenkin se nyt tuntuu jo vähän menneeltä..(??) olen kai sitä jo "yli-hautonut". Tom Dixonit mustana olisivat hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän miettiä näitä ajoissa, niin voidaan vielä sähkötöissä ottaa huomioon montako valaisinta ja minne pitää asentaa. Valokisko olisi myös hyvä, tarvittaessa muunneltava ratkaisu.

   Poista
 2. Artekin lamput ja tom dixonin mustat on kyllä hienoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omaan silmääni nuo Tom Dixonin mustat on hienoimmat, mutta pelkään että meille tulee kohta liian monta mattamustaa elementtiä, kun keittiökin on pääasiassa sellainen. Mutta näillä päätöksillä ei vielä olekaan kiire, ehtii miettiä vielä pitkän aikaa.

   Poista