27.11.2014

Betonia portaissa ja tasoissa

Kiinnitin ensimmäiseksi huomioni ruotsalaisen Sköna Hemin sivuilla tässä asunnossa näkyvään portaikkoon. Olemme miettineet nimenomaan tällaista vaihtoehtoa meillekin. Portaat toteutettaisiin yhtestä osasta ja kiinnitettäisiin pitkältä sivulta seinään. Kaiteena toimisi paksu lasikaide ilman metallireunaa, mikäli sellaisen toteuttaminen on mahdollista. Näyttää mielestäni erittäin hyvältä!


Keittiössä on erittäin ajankohtainen betonitaso. Sellaisestakin olen haaveillut, mutta myös miettinyt, näyttääkö betonitaso liian teolliselta tai kyllästyykö siihen, kun trendi menee ohi. Tässä asunnossa betonitaso näyttää myös mahtavalta ja sopii moderniin ilmeeseen.


Isoista ikkunoista avautuu mahtava maisema. Meilläkin maisemana on luontoa, mutta kuitenkin vain lähimetsää. Etenkin kesällä on ihanaa, kun ikkunoista aukeaa rauhallinen näkymä.Kuvat Sköna Hem

2 kommenttia:

  1. Ompa upeat portaat, mutta mua vähän pelottaisi pysyykö ne pystyssä kun niissä kulkee. :) Muutenkin upea koti, siellä on joku kallionlohkarekin olohuoneessa, wautsi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keskusteltiin myös sellaisista vain seinään kiinnitettävistä avoaskelmista ilman reisilankkua. Siinä saattaisi jännittää, pysyvätkö tosiaan paikallaan. Mutta pitää luottaa ammattilaisiin!

      Poista