14.5.2015

Saunasuunnitelma Helolta

Tältä näyttää unelmiemme sauna. Tässä siis saunasuunnitelmamme, jonka saimme Helolta. Kuten aiemmin täällä pohdimme, halusimme tummansävyisen saunan vastakkain asetetuilla lauteilla. Havainnekuva näyttää, että suunnitelmamme ja toiveemme toimivat käytännössä hyvin yhteen.

Saunan lauteiksi valikoituivat Helo Decon Arkk Line-malliston pelkistetyt ja modernit, erikoisleveät lauteet jättiläistuijasta. Erikoisleveiden lautojen ansiosta lauteet ovat minimalistiset ja selkeät. Vastakkain asetetut lauteet tekevät tilasta avaran tuntuisen ja lauteille mahtuu isompikin porukka. Kahdestaan saunoessa kumpikin mahtuu nostamaan jalat ylös ja rentoutumaan pehmeissä löylyissä.

Paneeleina ovat Helo Decon paneelit Taika mustassa sävyssä. Mustat paneelit tekevät tilasta tunnelmallisen ja tuovat kontrastia perinteisemmän sävyisiin lauteisiin. Lasiovi ja pieni lasiseinä väliseinän yläosassa yhdistää tilan pesuhuoneeseen. Havainnekuvassa pesuhuoneen sävyt ovat vaaleammat kuin meillä tulee olemaan.
 
Kiukaaksi valikoitui Himalaya ominaisuuksiensa sekä ulkonäkönsä puolesta. Himalayan muotoilu on tyylikäs ja se sopii hyvin myös lauteeseen upotettuna. Kiukaan tarjoilemat löylyt ovat kosteat ja runsaat sisäänrakennetun vesisäiliön ansiosta. 
Kuvat: Helo

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana tulee. Minä pidän myös tuosta mustan ja lämpimän puun sävystä. Se oli yksi meidän saunavaihtoehto mutta lopulta kallistuimme tekemään vaalean saunan. Mutta kun nyt taas näen kuinka ihana tuosta teidänkin saunasta tulee niin tuleepas miettineeksi että tekiköhän oikean ratkaisun... ? Tuo on todella tunnelmallinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin tykätään kovasti, juuri tuosta tumman puun tuomasta tunnelmasta. Vaaleat saunat taitavat olla nyt trendikkäämpiä ja näyttävät nekin hyvältä. Valinta riippuu omasta mielestäni paljon myös pesuhuoneen tunnelmasta.

   Poista
 2. Teidän unelmien sauna näyttää hyvin samalta kuin meidän unelmien sauna, malli on myöskin sama :) Eli tykkään!

  VastaaPoista