15.11.2015

Suunnitelmia Keittiömaailmasta

Kävimme jo jonkin aikaa sitten Tampereen Keittiömaailmassa suunnittelemassa kalustuksia. Mm. WC:t, vaatehuoneet, makuuhuoneet sekä kodinhoitohuone olivat vielä vailla kalusteita. Vaan sepä on nyt korjattu.

Pidimme Keittiömaailman valikoimasta ja palvelusta kovasti. Jokaiseen tilaan löytyi vaivatta mieluinen vaihtoehto ja lyhyiden (sekä hieman epämääräisten) toiveidemme perusteella myyjä onnistui nopeasti suosittelemaan erilaisia malleja. Ammattitaitoinen myyjä osasi myös ohjeistaa meitä, mitä eri tiloissa tulisi ottaa huomioon ja mitkä ratkaisut on todettu toimiviksi. Ensikertalaisille tämä oli iso plussa.
Yläkerran WC (kuva Keittiömaailma)
Ensimmäisellä tapaamiskerralla hahmottelimme kaikkiin tiloihin liittyvät toiveemme ja parhaat mahdolliset ratkaisut. Toisella kerralla toiveemme oli piirretty näkyviksi ja kävimme kalusteet huone kerrallaan läpi. 3D-piirroksista kalusteiden hahmotus oli tietysti helpompaa ja joitain muutoksia tehtiin heti tässä vaiheessa. Lisäksi näimme heti koko paketin hinnan ja pystyimme muokkaamaan sisältöä vastaamaan budjettiamme. Myyjältä saimme myös kullanarvoisia vinkkejä siitä, missä olisi helppo tehdä isompia säästöjä ja mihin taas kannattaa panostaa. Alkuperäisissä suunnitelmissa olimme mm. käyttäneet paljon liukuovia, mutta luovuimme niistä sekä käytännöllisyyden vuoksi (aina joku palanen vinossa ja kaapin sisältö näkyvissä) sekä budjetin vuoksi. Myös kaappien sisältöjä muokkaamalla voi vaikuttaa paljon loppusummaan. Kolmannella tapaamiskerralla vielä hioimme lopputulosta ja teimme toimitussopimuksen.
Kodinhoitohuone (kuva Keittiömaailma)

Olemme enemmän kuin tyytyväisiä sekä suunnitelmiin että saamaamme palveluun. Tässä projektissa olemme todenneet, että hyvä asiakaspalvelu ei todellakaan ole itsestäänselvyys. Senkin vuoksi olemme moneen otteeseen todenneet toisillemme, että Keittiömaailmassa palvelu toimii, joten voin hyvillä mielin heitä suositella. Saimme heiltä muutaman stailatun kuvan tiloistamme. Taidankin ottaa näistä vähän mallia myös lopulliseen toteutukseen, sen verran hyvin oli lopputulos meidän maun mukainen.

Keittiöhän meille tulee Del Tongolta, siitä voi lukea lisää täältä. Vaikka Keittiömaailmastakin kyllä löytyi upeita vaihtoehtoja ja laaja valikoima keittiöitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti