7.6.2015

Rakennuslupa on täällä

Rakennuslupa on vihdoin saatu ja konkreettiset maansiirtotyöt alkaneet tontilla. Blogin kannaltakin tämä on eräänlainen käännekohta: vihdoin voi alkaa kirjoittaa konkreettisista tapahtumista suunnitelmien sijaan!

15 kommenttia:

 1. Onnea luvasta! Mahtavaa seurata miten talonne nousee. Siitä tulee varmasti upea! Meillä luvat lähtevät hakuun ensi viikolla, toivottavasti saadaan elokuussa aloittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihanaa kun vihdoin alkaa oikeasti tapahtua.

   Poista
 2. Hienoa, onnea projektin aloitukselle. Tosin täyttä työtä se on suunnitteleminenkin ja kaikkien asioiden järjestely :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Suunnittelua on toki luvassa vielä koko projektin ajan, mutta ihanaa kun alkaa tapahtua.

   Poista
 3. Onnea, siitä se lähtee! :) Meillä meneekin projektit nyt samassa vaiheessa, kun meilläkin tänään kaivinkone starttasi tontilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kaivinkone tontilla on jo iso askel eteenpäin!

   Poista
 4. Onnea rakennusluvasta! Tuo kutkuttavan ihana tunne kaivinkoneen saapuessa tontille on itselläkin vielä tuoreessa muistissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä, ihana tunne! Ja tonttikin on jo muuttanut muotoaan ihan uuden näköiseksi.

   Poista
 5. Oi, onnea luvasta! :)

  Suvi / Ripaus unelmapulveria

  VastaaPoista
 6. Onnea myös luvasta, Mielenkiinnolla seuraan Blogiasi, sillä meidänkin lupa saapui eilen :) Ja keittiön tason haulla löysin blogisi..

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Muistan miten hienoa oli, kun kauan odotettu rakennuslupa viimein myönnettiin. Itse asiassa meidänkin rakennuslupa tuli kesäkuun alkupuolella eli aika samoihin aikoihin teidän kanssa. Rakennamme myös omakotitalomme ensikertalaisina ilmeisesti vastaavalla tavalla kuin te eli erillistä konsulttifirmaa käyttäen niin sanotulla projektimallilla. :)

  VastaaPoista