29.7.2014

Casa 23

Tervetuloa!

Haaveestamme on tulossa totta, rakennamme omakotitalon!
Tämä blogi kertoo meidän ensimmäisen omakotitalon rakennusprojektista. Projekti on vasta alkanut ja blogissa kerromme sen vaiheista, suunnitelmista ja ratkaisuista. Tarkoituksenamme on jakaa teidän kanssanne tapahtumia ja ajatuksiamme sekä teknisistä rakennusvaiheista että sisustussuunnitelmista ja -haaveista. Toivomme tästä mielenkiintoista projektia.

Olemme nuori, alle kolmekymppinen pariskunta. Tällä hetkellä asumme valoisassa kerrostalokaksiossa kaupungin laidalla, mikä sopiikin meille oikein hyvin. Olemme kuitenkin jo jonkin aikaa haaveilleet omakotitalosta, jossa saisi nauttia omasta pihasta ja avarista tiloista. Tänä keväänä aloimme miettiä, mikä estää meitä toteuttamasta tätä haavettamme. Oman omakotitalon rakentaminen on aina iso projekti, mutta nyt tuntuu aika olevan oikea sen projektin aloittamiseen. Reissaamme molemmat työssämme paljon, joten ratkaisun on oltava meille helppo. Suunnittelu tulee siis olemaan avainasemassa koko projektin ajan.

Ajattelin kertoa vielä lyhyesti, mistä tilanteesta lähdetään. Tonttikaupat tehtiin eilen. Alkukesästä löysimme unelmiemme tontin rauhalliselta alueelta. Piha on lounaaseen, joten pihalla saamme nauttia auringosta koko päivän aina iltaan asti. Tontin 1 387 neliötä tarjoaa tilaa oleskeluun ja kaikenlaiseen puuhasteluun riittävästi. Kummatkin näistä tekijöistä oli meille tärkeitä kriteereitä tontin valinnassa ja onneksemme löysimme juuri tällaisen tontin. Seuraavaksi alkaakin talon suunnittelu. Suunnitelmissamme on moderni, kompakti talo, jossa on paljon yhteistä tilaa, mutta mahdollisuus myös omaan rauhaan. Siitä lisää myöhemmin!

Tästä se alkaa!


Mrs L

2 kommenttia:

  1. Voi, tuo tontti kuulostaa juuri siltä mistä itse haaveilen. Onnea teille projektiin! :)

    VastaaPoista
  2. Hei Maikki, kiitos kommentistasi! Kiva, että löysit blogimme. Olemme kyllä erittäin tyytyväisiä tonttiin, toivottavasti sinullekin löytyy vielä joku päivä oma unelmatontti.

    VastaaPoista