20.9.2014

Pohjapiirroksen päivitys

Viime viikolla saimme arkkitehdilta päivitetyt pohjapiirrustukset. Muutama viikko sitten kirjoitin toivomistamme muutoksista, jotka nyt on huomioitu uudessa suunnitelmassa. Suurin muutos on se, että talo käännettiin tontilla peilikuvana toisin päin, eli sisäänkäynti on nyt talon itäpuolelta. Ensimmäistä luonnosversiota on ehditty tutkia jo niin tarkkaan, että tämä muutos tuntui aluksi hankalalta hahmottaa. Nyt kuitenkin tuntuu, että tämä on ehdottomasti parempi ratkaisu.





Keittiö-ruokailutila-olohuone-tilaa kasvatettiin pihalle päin jonkin verran. Nyt etenkin olohuoneesta tuli mukavan väljä, ja sinne mahtuu sohvan lisäksi hyvin parikin nojatuolia. Myös ruokapöydälle jää paremmin tilaa keittiön ja olohuoneen väliin. Keittiöön sen sijaan mahtuu täysikokoiset jääkaappi ja pakastin.


Yläkerrassa makuuhuoneen paikkaa muutettiin ja siirrettiin käytävän päätyyn niin, että vaatehuoneeseen on kulku myös käytävältä. Toivoimme vaatehuoneeseen kulkua käytävän lisäksi myös makuuhuoneesta, mutta luultavasti tämä ovi olisi ylimääräinen ja rikkoo ikävästi sekä vaatehuoneen että makuuhuoneen seinän. läkerran aulatilasta tuli muutoksen myötä paljon suurempi ja siihen saa tarvittaessa vaikka työhuoneen.
Pieniä viilauksia tähänkin versioon vielä tullaan tekemään, mutta näillä kuvilla voidaan jo alkaa kysellä tarjouksia!

2 kommenttia:

  1. Hienon näköinen talo tulossa, jään seurailemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi, tervetuloa seuraamaan!

      Poista