1.1.2015

Unelmien sisustus: Makuuhuone

Kotimme sisustus tulee olemaan moderni ja hyvin skandinaavinen, mutta makuuhuoneessa tunnelman pitää olla ehdottomasti myös pehmeä. Nykyisessä kaksiossamme makuuhuoneen mukavuus moninkertaistui maalattuani aiemmin valkoiset seinät tumman harmaaksi. Tumman harmaata on suunnitelmissa käyttää myös tulevassa makuuhuoneessa.

Sänky on tietysti makuuhuoneen tärkein kaluste. Kunnon sänky, joka kestäisi useita vuosia, olisi ihana paikka kerätä voimia. Pehmeä sängynpääty viimeistelee ilmeen. Sivupöydäksi haluaisin jonkun keveän vaihtoehdon, esimerkiksi Muuton seinään sulautuvat pöydän tai seinään kiinnitettävän laatikon. Päiväpeitteelle ja tyynyille on hyvä olla kori, johon ne voi yön ajaksi laskea. Huomaamaton lukuvalo sängyn kulmalla toimii hyvin illalla kirjaa lukiessa.
 1. Artemide Tolomeo seinävalaisin, 2. Menu Yeh Wall sivupöytä, 3. Tempur vuode, 4. Muuto Stacked hylly, 5. Ferm Living Wire kori

Makuuhuoneessa olisi kiva olla jokin paikka, johon puoliksi pidetyt vaatteet voi laskea tuulettumaan. BEdesignin vaaterekin muoto on kaunis ja yksinkertainen. Toinen hyvä vaihtoehto olisi Menun pyyhetikkaat, johon vaatteen voisi vain laskea. Samaa muotoa on myös Menun seinään nojaava peili, yhdessä nämä näyttäisivät hyvältä. Makuuhuoneessa valaisimen ei tarvitse tuottaa suurta valotehoa, täällä toimisi hyvin Foscarinin Aplomb, jossa on betonimainen viimeistely.
6. Menu pyyhetikkaat, 7. Menu lattiapeili, 8. Foscarini Aplomb Led valaisin, 9. Hay Hang  vaateripustin, 10. BEdesign vaaterekki

Tumman harmaassa tunnelmassa saisi olla vähän eloa, joten seinämaaliksi sopisi erityisen hyvin kalkkimaali, joka jättää pehmeän, elävän pinnan. Yläkerran tiloihin olemme päätymässä Casa Floorin lattiapinnoitteeseen, jonka väriä ei vielä ole päätetty. Makuuhuoneessa tumman harmaa toimisi ehdottomasti paremmin.
Kalklitir Nero kalkkimaali, Weber Casa floor

Aiemmat postaukset yläkerran aulasta, olohuoneesta, työhuoneesta ja eteisestä löydät täältä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti